uFeel.me
На километър разстояние
Автор: ladydream,  22 декември 2009 г. в 14:41 ч.
прочити: 340
След всички тайнства и вълшебности
отново в тъмното сама съм.
Остават моите потребности
следа от глупава гримаса.
Съзнаваш ли какво ми коства
на пост подобен да издържам
изчезваща... от недокосване
и с поглед примирено-тъжен?
Замлъкват бездиханно дните ни
предцветно-недосподелени
удавени от въпросителни,
от анаграми заменени.
Потъват истини в забвение,
увисват в тъмното мълчания
без теб - несбъднато видение -
на километър разстояние.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me