uFeel.me
На довиждане
Автор: Neli,  30 май 2012 г. в 23:24 ч.
прочити: 229
На довиждане

Тази вечер –
приказна и чудна,
с луната
искам дълго да говоря;
бавно да ме поведе
по своята пътека
и да ми разкрие
всички тайни на морето.
С тях да мога
теб да разбера –
теб,
когото толкова обичам,
за когото
пиша моите стихове.
 
Тази вечер
звуците на песента
отекват в мен прощално,
като писък
на отлитащ жерав.
Иска ми се
по-дълго да ги задържа,
някъде дълбоко,
и да парят,
като жарава,
приготвена за нестинарски танц,
като огън,
който да изтръгва сълзи.
 
За моите сълзи
няма ли да те боли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me