uFeel.me
На бас, че е бил готин
Автор: Кристо,  25 ноември 2010 г. в 03:14 ч.
прочити: 377
Къде си го видяла, подскажи!
Дали е след тебе погледнал тогава,
дали е харесал твоите очи,
и е решил, че с теб ще се забавлява?

Докато те е гонил за телефона,
усетила си, как Земята за миг спира -
бил облечен по последна мода,
и еротични мисли в тебе провокирал...

Първите му думи, още в тебе кънтят,
колко си била сладка, красива и мила!
Искала си още тогава те да разберат,
че си го взела, че си го покорила!

И с усмивка си дала финалния знак -
че искаш с него за дълго да бъдеш.
Сякаш си била първата в  целия свят,
която за този тип иска да се омъжи!

И нямаш си и идея, кой това е бил,
стига ти само това, как е изглеждал -
дали с теб ще е груб, дали ще е мил,
дали като мъж ще бъде надежден...

Какво да ти говоря, след всичко -
ти просто винаги ще си такава.
И странно защо ще си го обичала,
на бас, че е бил готин тогава...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me