uFeel.me
На В.
Автор: danny,  1 януари 2013 г. в 21:15 ч.
прочити: 319

Аз Мога!
Аз дишам.
Мечтая.
Въздишам.
Аз искам! Желая,
с тебе накрая
да легна, да пипам,
да драскам и викам.
И тръпката с теб да усетя.
И твоето тяло
до мойто, заспало,
да галя, да милвам полека.
С моите устни,
през твоите устни,
и с длан, да проправям пътека.
Дъха ти, как пари,
да чувствам. Да вкусвам.
И жадно от теб да отпивам.
Нежно и тихичко в теб да се сгуша.
И заедно с теб да заспивам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me