uFeel.me
На Тях
Автор: ada_ilina,  10 септември 2008 г. в 01:32 ч.
прочити: 286
Два погледа, които пак се срещат...
Мълчание - неловка тишина...
Объркани очи усещат
от думи прости, някаква вина...

Две сърца, които се докосват,
нещо сякаш пак да споделят...
Объркани души прахосват
ласки, щом на четири делят...

Те - двамата са просто сложни.
Те двамата са близо и далеч.
Те - чувствата - неясни,невъзможни.
Той и Тя под"Ние" - нереално вече.

Тя - влюбена във светлините в мрака.
Тя - влюбена във любовта.
Две очи - звезди, които чакат.
Душа на птица - винаги сама...

А Той забравил накъде отива.
А Той намразил любовта.
Две очи в които бавно заспива
надежда, живот, сложността на света...

Тя - която гори и се бори...
Той - който всичко гаси...
Те - Той и Тя, които без думи говорят,
има ли любов да ги спаси?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me