uFeel.me
На Тази, която...
Автор: l.hiena,  28 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 578

*

На Тази, която ще дойде след мен,

на Тази, която след мен ще остане,

аз тука й давам завет най-свещен

и искам едничко от мене да знае:

*

нека опази твоят поривен храм,

нека за Нея да бъдеш светиня.

Аз не успявах любов да ти дам,

но нека утеха от Нея... да имаш.

*

И нека парченцата твое сърце

сглоби търпеливо с пулсиращи длани.

И нека те дави от обич в море,

тъй както аз никога май не успявах.

*

И нека пребъде в очите ти тъжни,

недей да ме търсиш във Нейния глас.

Напред да вървиш - о, ти просто си длъжен,

да следваш нов път, както сторих и аз!.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me