uFeel.me
На Плам
Автор: Tanichka,  12 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 386
Ръцете ти са нежно цвете..
докосваш ме сега,
прокарваш пръсти в моите коси,
усещам допира на две тела.
Усещам нежните ти устни,
изгарям в дива страст.
Очите си затварям бавно,
оставям се във твойта власт.
Потъваме в прегрътките на вечерта..
не мислим за утрешния ден!
Искам този миг да продължи,
да бъдеш вечно с мен!
Очите ти ме гледат жадно,
изпълнени са със живот..
Ела и удави ме бавно
в твойта пламенна любов!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me