uFeel.me
На Нея
Автор: hidalgo,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 806
Нарекох те със много имена,
събрали нежност, трепети и зов,
но ти си и море от красота
с вълни от плам и бури от любов.

На твоя бряг, мечтая аз пленен,
да бъда само влюбена скала
и бурите ти да звучат във мен,
със всяка своя шеметна вълна.

Не искам да съм - целият ти бряг,
обгърнал те досаден и ревнив,
на мен ми стига да те видя пак,
усмихната във залива ми тих.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me