uFeel.me
На Малена
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 527
Мое малко момиче-заспивай.
Аз ще внимавам да не шумя.
От съня си полека отпивай –
аз ще ти пазя съня.

Мое малко момиче-очи затвори,
за да не стане внезапно така,
лоши мисли съня да споходят, дори
аз да ти пазя съня.

Мое малко момиче-красива и нежна
с разголена от гръд пелена
усмихва съня ти вечна надежда,
че ще ти пазя съня.

Мое малко момиче-ръчички вдигни
да те прегърна и тихо шептя:
Спокойно в съня си се ти отпусни,
защото ти пазя съня.

Мое малко момиче-любовта докосни-
най-нежният полъх на вятър е тя.
Завита с нея в съня порастни-
а аз ще ти пазя съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me