uFeel.me
На ......
Автор: yoanitka88,  14 юли 2011 г. в 15:39 ч.
прочити: 153
Всичко се случи случайно,
направих нещо, за мен необичайно.
Сега не мога да спра да мисля за онзи ден,
в който ти беше с мен.
А за теб било е само игра
и с мен  пред всички се подигра.
Въпреки всичко аз за теб мечтая още,
с теб да споделя всичките си нощи.
Сега те гледам отдалече,
теб сънувам всяка вечер,
но от гордост аз не мога да призная,
колко силно те желая.
Той е с мен и го обичам,
но пред себе си не мога да отричам,
че още пари ме спомена за твоите ръце,
как успя така да влезеш в мойто сърце?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me