uFeel.me
НЯМА ТЕ!!!
Автор: l.hiena,  8 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 329

ТЕБ ТЕ НЯМАШЕ...

А тъй ми беше нужен,

като последен стрък надежда,

когато се почувствах чужда

и болка в пропаст ме отвежда.

ПОТЪРСИХ ТЕ...

но нямаше ответ жадуван-

мълчание и тежка празнота

понесоха ме в страх нечуван.

Сама се боря със смъртта.

ТЕБ ТЕ НЯМАШЕ...

безумно исках те до мен

в мига на морното мъчение,

сковало ме в железен плен...

Къде е твоето спасение?!

НИМА СЕ СКРИ?!...

И ти безсрамно ли избяга,

тъй както всеки до сега?!

Душата ми до кръв се стяга

в капан от злоба и тъга.

ТЕБ ТЕ НЯМАШЕ...

десетки пъти се закле

да ме спасиш от черна яма.

В минутата,в която ми е зле,

единствено усещам...ЧЕ ТЕ НЯМА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me