uFeel.me
НЯМА ТЕ
Автор: fenix,  25 януари 2013 г. в 18:01 ч.
прочити: 331
Няма те! А каза, че ще дойдеш!
По тъмна стана тази нощ нощта.
Навярно си зает... или не можеш,
а може би при друга си жена!

А може би... не искаш да живея,
макар, неволно, да ме съживи.
А може би си прав да си със нея
какво съм аз...  лавина от сълзи.

Какво съм аз - измислица от думи,
вкусен сладолед, но през стъкло.
Със силата пробивна на куршума
в окото ми се вряза къс стъкло.

Потекоха сълзите, сякаш луди...
и болката преряза мойта гръд.
Погуби всички нежни пеперуди
и ето пак сама съм... и без път.

Сега какво? Къде? Защо отново?
Проклетите въпроси... пак и пак.
Сърцето ми по-тежко от олово,
пак дъното целува... няма как!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me