uFeel.me
НЯМА ЛИ ТЕ, НЕЩО В МЕН УМИРА
Автор: Pobeditel,  21 август 2009 г. в 16:32 ч.
прочити: 602
Няма ли те,  нещо  в  мен  умира.
Светът помръква в монотонна есен.
Ураганна обич сърцето ми раздира
и превръща кървавите капки в песен.

Из необятни простори мечтите  скитат,
дните са с вид на снимки пожълтели.
Мислите ми като табун към теб политат,
нощите скимтят от липси подивели.

Обичам да потъвам в топлите ти очи,
докато огнената страст ни изпепелява.
Знай, в живота ми единствена си ти,
само с теб всеки мой атом оживява.

Ти си съвършена муза с вълшебна душа.
От бистрия извор на извисена любов
даряваш ми най-скъпоценна светлина.
За обич да пиша до сетен дъх съм готов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me