uFeel.me
НЯМА ДА СЕ ДАВЯ В ТИШИНАТА ТИ
Автор: bohem,  19 май 2012 г. в 08:58 ч.
прочити: 639
Бродирам цвете с думи по душата ти.
По моята душа бродираш ти...
Но някога, роденото в сърцата ни -
везмото и без думи ще реди...
 
По въздуха ще пари от „Обичам те”
и огънят ще срива светове...
А истинското, влюбеното вричане,
в телата, със кръвта ни ще тече...
 
И няма да се давя в тишината ти.
Ще плувам тихо в твоите очи.
Безмълвно ще се гмурна във душата ти...
Във моята отдавна плуваш ти...
 
Николай Дялков
Май, 2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me