uFeel.me
НЯКОЙ ДЕН
Автор: dizel4eto__f,  20 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 584
НЕКА СЕ ПРЕВЪРНА В ПЕПЕЛ,
НЕКА ИЗГОРЯ ДОРИ.
НЕКА ЛЮБОВТА МИ ДА ИЗГАРЯ,
КОЛКОТО И ДА МЕ БОЛИ.

НЕКА ДА КРЕЩЯ СЛЕД ТЕБ,
И ДА СЕ ОПИТВАМ ДА ТЕ ДОКОСНА.
НЕКА ИСТИНСКИ ДА ТЕ ЖЕЛАЯ,
ДОРИ ДА БЪДЕШ САМО В МОЯ СЪН.

НЕКА ЩОМ ОЧИ ЗАТВОРЯ,
ДА ВИЖДАМ ТВОЕТО ЛИЦЕ.
И ЩОМ ОТНОВО ПОСЛЕ ГИ ОТВОРЯ,
ДА ИЗЧЕЗНЕШ НЯКЪДЕ-НЕ ЗНАМ КЪДЕ.

НЕКА ТЕ ИСКАМ,
ПО-СИЛНО ОТ ЖИВОТА.
НЕКА ДА ТЕ ИМАМ,
В МОИТЕ МЕЧТИ.

НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВА,
ДОРИ САМО МЕЧТА ДА СИ ЗА МЕН.
ОСТАВА МИ ЕДИНСТВЕНО ДА ПОМЕЧТАЯ....
ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ НЯКОИ ДЕН

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me