uFeel.me
НЯКЪДЕ
Автор: geriii,  4 май 2011 г. в 12:12 ч.
прочити: 297
Някъде дълбоко в мен те търся,
там стоиш отдавна ти.
Някъде в сърцето ми си скътан,
от хорски погледи и мълви.

Някъде в душата ми в ъгъл,
скрила съм те и от мен,
за сетен път усилия полагам
вратата да затварям - да забравя.

Боли от грешки - мои,
боли от грешки - твои...
да забравя трябва, да не ровя...
някъде в сърцето - тих спомен остани.

Не искай нищо, не мълви,
раната разтваряш, а така кърви,
остани си спомен
и не звъни.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me