uFeel.me
НОСТАЛГИЧНО
Автор: dadi281,  31 март 2011 г. в 16:31 ч.
прочити: 215

Мансарда малка, с прозорец към звездите
защитник бе на нашата любов,
не виждахме ни нощите, ни дните
прехласнати един във друг.
След туй - шампанско, торта, чаши,
ефирна рокля, строг костюм,
очите ни искрящи от любов един към друг.
Самотна мансардата остана,
с прозорец взрял се във звездите,
копнееща за нощите и дните,
когато с нея бяхме ний един до друг.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me