uFeel.me
НОЩТА НЕЖНО РАЗПАЛИ...
Автор: aza_9,  25 февруари 2013 г. в 11:40 ч.
прочити: 322
Нощта пак нежно разпали
рояк от сребърни звезди, 
пробуди чувства заспали
в сърцето ми... Като преди...

Нежност и обич тая в сърцето,
отдавна заспали са там.
Тази нощ пълна е с трепет,
искам  от тях  да ти дам.

Гребни си шепичка обич,
звездна и лунна светлина,
забрави  грижи, тревоги,
сгуши се в моята топлина.

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me