uFeel.me
НОЩНА РАЗХОДКА В СВЕТА НА ЛЮБОВТА
Автор: Pobeditel,  24 май 2010 г. в 00:21 ч.
прочити: 604
Ела с мен горе сред звездите,
ще бъдем само аз и ти в нощта.
Душите ни свободно ще се реят
и ще се наслаждават на любовта.

В очите ни ще грее нежен плам,
Земята ще спре да съществува,
с дъха си ще докоснем Универса,
в ангелски селения ще плуваме.

Ще оставим най-светлите следи
в тъмния простор на нощното небе,
а някой ден погледнем ли нагоре,
ще ги видим във форма на сърце.

Това е свят, за който си мечтала.
В него пулсът бележи всеки миг,
а думите са космическо послание,
че животът с обич е празник велик.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me