uFeel.me
НОЩ ЗА ДВАМА
Автор: bohem,  30 януари 2010 г. в 01:09 ч.
прочити: 581
Прерязани, късат се яки въжета.
Пречупени, вяхнат ухайни цветя...
Вървя сред порутени, мъртви дървета-
Единствен свидетел, как свършва света.
Единствен, самотен, със вик се събуждам
до моята Ева. Не съм вече сам.
Отново до мен си. Така ми бе нужна
Докато бях Ной ли, Адам ли, не знам...
........................................
И като нежен, провлачен звън на китара
отронва се шепот от твоите уста.
Тревите, дърветата дълго повтарят
най-скъпите думи- мен сгрели в нощта...
Мълчи жълто-бялата речна повърхност.
Мълчи слязлата в нея жадна луна...
Самотен в мрака лудият бързей
кипи влюбено в нашите тела...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me