uFeel.me
НИ ПЪТ, НИ ВРЕМЕ, НИ СНЯГ НИ СПИРА
Автор: idan,  13 април 2011 г. в 22:05 ч.
прочити: 251

 Идва от далеч,
пътува напред,
стъпка по стъпка
пътят влиза
в посоката,
сочеща мечтите. 


Събуждат се дните,
огрява светлина,
капка по капка,
отпиваме наслада,
която близостта
ни дава.

Нощите
отлитат в миг,
облечени в сняг априлски,
с целувки дъхът ти топля,
в прегръдка се оплитаме,
защото се обичаме.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me