uFeel.me
НЕЗНАЙНО КАК
Автор: liviq-Zdravka,  29 януари 2009 г. в 10:57 ч.
прочити: 168

В моя сън, безнадеждно дълбок,

ти влетя със ритъм омаен.

Твойто чувство ме срещна сред дъжд -

пеперуден, цветен, ухаен.

Проходи с гръм в душата ми бяла

и с искрен, любящ благослов.

Незнайно как в мен ти разбуди покоя

и аз узнах какво е любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me