uFeel.me
НЕЖНО РАЗРОВИ
Автор: blaskov,  30 януари 2013 г. в 19:54 ч.
прочити: 344
Хубава вечер ми пожела,
ала как да остане такава?
Нежно разрОви ти мойта коса,
сякаш допря ме жарава.


И тръгна си, вля се в нощта,
като прилеп покри се в тъмата...
Как допуснахме с теб любовта
да сменим, да приемем тъгата?


Нежно разрови ти мойта коса,
сякаш допря ме жарава.
Хубава вечер ми пожела,
ала как да остане такава?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me