uFeel.me
НЕЖЕН ЗАМАХ
Автор: idan,  7 декември 2010 г. в 21:25 ч.
прочити: 317

НЕЖЕН РАЗМАХ

Тя ме усмихна...
Прогони
облаците тъмни.
Тя, която...

В прегръдката
на нежния замах,
открих красотата
написах моя стих!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me