uFeel.me
НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ
Автор: fenix,  3 ноември 2012 г. в 07:33 ч.
прочити: 351
Изтезавам се всяка минута,
всяка следваща стъпка е грях
и привидно макар и надута,
аз изпитвам до пръсване страх.

От живота, от всичко различно,
от това, че съм просто жена...
В свят орисан е сякаш логично
да живеем така... без душа...

Но не мога! Навярно различна
съм от всички и всичко, не знам!
В мен душата гнезди и себична
прогресира. Пуска корени там.

И задава въпроси, въпроси...
не търпи оправдания и страх.
Всеки отговор болка ми носи
но съм жива! До днес оцелях.

Ще се боря! Във мен тя живее.
Моят съдник... и моя съдба...
Коя от двете ни ще надделее,
аз не искам да мисля сега.

Таз борба всеки в себе си носи.
Всъщност тя прави всеки човек.
Все задава неудобни въпроси
и така ще е век, подир век...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me