uFeel.me
НЕСПОСОБНА ДА ОБИЧА
Автор: fenix,  10 ноември 2012 г. в 16:00 ч.
прочити: 302
Сърцето след това се вледени...
Сега е неспособно да обича!
След таз любов, която го рани,
на руина, горкичкото, прилича.

Греди на две, отломки от живот.
Основите затрупани и глухи...
В очите демон - за злини готов.
И хиляди \"Обичам те\"- не чути!

Без любовта, живот ли е, кажи?
Сега съм неспособна да обичам!
Пред мене все заключени врати,
а аз със вяра към поредна тичам.

Надявам се - дано поне една,
пред мен да се отвори, да е моя.
Макар да знам, че всяка е с цена,
поне да бъде щастие се моля...

Във мен да се пробуди любовта,
със чувства да изпепели сърцето.
Да съживи принцесата добра,
целувайки със щастие лицето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me