uFeel.me
НЕСПОДЕЛЕНО
Автор: fenix,  8 ноември 2012 г. в 18:58 ч.
прочити: 405
Показваш ми се нежна и красива
любов ти пак стоиш на моя праг.
Закачаш се по детски някак жива.
До вчера все едно не беше враг.

Задяваш се, ума ми провокираш.
А аз ти казах \"Край! Не ме търси\".
В сърцето мое шеметно пулсираш
и връщаш ме към пагубни мечти.

Играе ти се! Пак! Избираш жертва,
но вяра няма в моите гърди...
Не съм наивна вече, интровертна,
наслушах се на хиляди лъжи...

Красива си, но дважди по-коварна.
Любов върви си! Не сега! Не мен!
Ще съм ти безгранично благодарна.
Ела, щом този миг е споделен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me