uFeel.me
НЕЩО СЕ СЛУЧИ
Автор: aza_9,  20 юли 2011 г. в 14:32 ч.
прочити: 185
НЕЩО СЕ СЛУЧИ,
СРОДНА ДУША
ПРИБЛИЖИ СЕ ДО МЕН КИТАРНО,         

ВЕСЕЛА МУЗА
КРАЙ НАС ПРЕЛЕТЯ
И НИ ОПЛЕТЕ КОВАРНО.

НЕЩО СЕ СЛУЧИ,
НЕ ЗНАЯ КАКВО,
НО СПРЯ ПРЕД МЕН \"МОМЧЕТО\".

В КОСИТЕ
БЕЛЕЕ  ШЕПА СРЕБРО, 
В СМЕХЪТ МУ СВИРЯТ ЩУРЧЕТА...

ОПИВА  НОЩТА
КАТО СТАРО ВИНО
И ЗАПЯВАТ МЛАДИТЕ НИ СЪРЦА.

КРЪГЛАТА ЛУНА,
ТАЗИ ДРЕВНА СВЕТИНЯ,
НАШЕПВА ДУМИ ЗА ЛЮБОВТА...

aza_9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me