uFeel.me
НЕЩО НЕЖНО
Автор: love_twiSter,  17 януари 2010 г. в 17:15 ч.
прочити: 881
(КАТО НОЩ)

Нощта е танцьорка - мистично красива,
с воал от стотици златисти звезди,
която се кръшно край мене извива
и с поглед омаен ме тихо следи.

Наднича в очите ми, в мислите сънни
и вдишва дъха ми безизразно сух
с надежда, навярно, до мен да осъмне
в целувки от огън, в прегръдки от пух.

Напразно танцува, наднича, мечтае...
Безсилни са нейните нежни черти.
Наистина, дивна на приказност тя е,
но в мислите мои, в мечтите си ти!

Ела и танцувай - изящна и млада,
потайна и дива, любима бъди,
и знам, че ще минем и мрак, и прохлада,
горят ли в очите ти ярки звезди!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me