uFeel.me
НЕСЪНУВАН КАПРИЗ
Автор: dadi281,  20 май 2011 г. в 11:26 ч.
прочити: 304

Как искам да си тук
и нежно да ме галиш,
и на смъртта напук
с нов живот да се похвалиш.
Да ме докосват твойте пръсти
във кадифето на нощта
и да летят кат`пеперуди пъстри
мечтаните от мен слова.
Да сме сами, да бъдем двама,
галени нежно от морския бриз,
нима това мечта е голяма
или несънуван каприз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me