uFeel.me
НЕРОДЕНАТА ЛЮБОВ
Автор: pilota,  3 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 3213
Красива е луната без звездите,
тъй както си красива ти без мен сега.
Красива е земята без горите,
тъй както аз без твоята душа.

Не искам друго нищо от живота подъл.
Не искам слава и пари.
Желая само твоя поглед топъл,
гласът ти нежен да звучи.

Ти палиш огъня в очите мои.
Ти караш ме да плача мълчешком.
Без спир сърцето ми докрай да броди,
изгубено във мрака пълзешком.

Топлите ти длани да докосвам,
да галя с трепет черните коси,
очите ти красиви да изпивам-
в това се крият моите мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me