uFeel.me
НЕРОДЕНА ЖЕНА
Автор: l.hiena,  7 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 290

Коя обичаш?Има ли такава,

която мисълта ти обладава

и дава ти простор,и оковава,

кажи ми-има ли такава,

която идва,тръгва и се връща,

безумно те ревнува и прегръща

и силата ти най-могъща

в слабост и позор превръща?

Кажи ми-има ли Я на земята

сред всичките жени Жената,

която те краси с дъгата

и гони болката в душата,

жена,която обещава,

която вместо теб решава

и всичката любов ти дава...

КАЖИ МИ-ИМА ЛИ ТАКАВА?!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me