uFeel.me
НЕНУЖЕН... като спомен
Автор: EssentIaL,  8 октомври 2008 г. в 23:25 ч.
прочити: 882

Открих те като бездомен спомен,

подминах те като ненужен кръстопът,

преглътнах бързо въздуха отровен,

промих те в заразената си кръв…

И не оставих рани,

устни прежаднели,

ръце, които да те призоват.

А сънищата изморени

посякох със кошмарен сърп.

Беше ли?Дали те има?

Видях те празен в мойта пълнота.

Онази песен днес ми е любима -

обичам да я слушам…Но сама!

Усмихвам ти се - колко си далече,

нощта те скри, денят едва те разпозна

Различен ли си или аз съм друга вече?

Не питам! Зная! Времето ни го призна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me