uFeel.me
НЕНАДЕЙНО
Автор: sel_an,  14 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 611
Пролетта се облече в зелено
грейна слънце във мрачния ден
с теб се срещнахме най-ненадейно
само поглед и... влюби се в мен!

Паркът спусна вълшебна завеса
и постели ни цветен килим,
бягат облаци - бал в небесата
ти се влюби завинаги в мен!

Скрити в клоните пееха птици,
ти ме гледаше с трепет стаен,
там написа най-нежните стихове
посветени със обич за мен!

Може би сме стояли години
или миг, или час, или ден
не разбрахме как времето мина
ти все още си влюбен във мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me