uFeel.me
НЕКАЗАНИ ДУМИ
Автор: avliga,  10 юли 2009 г. в 12:44 ч.
прочити: 359

Неказани думи,
лъч и дъга
сплитат върхари
в лунна светлина!
Неказани думи,
моя съдба,
лъч и надежда
в обич-сълза!



20.06.2009г.
Вили Карагьозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me