uFeel.me
НЕКАНЕНА
Автор: avliga,  20 ноември 2009 г. в 15:58 ч.
прочити: 327
Неканена ще идвам  в твоя сън!
Ще стъпя боса под звездите,
да стопля твоето сърце,
 да погаля с мисли сълзите.

Неканена ще идвам във съня ти,
докосвайки те със мълчание.
Лунен лъч и съзерцание-
късче обич в нежно упование!

Неканена ще идвам в твоя сън
по лунната пътека на мечтите.
В тишината под звездите
ще преплитам изгреви в дъгите.

04.08.2009г.
Вили Карагьозова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me