uFeel.me
НЕКА
Автор: liviq-Zdravka,  30 януари 2009 г. в 11:17 ч.
прочити: 171

Нека бъда чашата вино,

която в миг на самотност докосваш.

Нека бъда глътка миро,

която вечер с устни отпиваш.

Нека бъда волнодумството зло,

стон могъщ и облак над тебе.

Нека бъда вятърът, лудостта,

които в душата ти бродят.

Нека бъда предчувствия сто

в твоя свят от пропасти зейнал.

Нека бъда изповед и живот,

бавна прегръдка и огън.

Нека бъда всичко това,

което ти в душата ми внесе.

Вкорени се във мен... И какво.

Боли ли те колкото мене.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me