uFeel.me
НЕИЗПЛАКАНИ СЪЛЗИ
Автор: Slava56,  24 август 2008 г. в 14:03 ч.
прочити: 424
Най-много парят във очите
сълзите неизплакани...
Чертаят дири във душите,
но не разпръскват мрака.
Не са безцветни - черни са,
от тъмна нощ по-черни...

Лъжа и страст - измамници,
но... от любов по-верни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me