uFeel.me
НЕДОСЕГАЕМИ
Автор: tinarosivoice,  31 януари 2011 г. в 21:39 ч.
прочити: 328

откривам те
между опияняващите страхове
и устремена
срещу тях воювам
решена твърдо
до полуда
да те достигна с две ръце
с надежда да прегърна теб
във вяра
от любов изплувала
да те вдигна на крила големи
над страха погубващ
да се носим като вятър леки
в ефира тъмен да се губим
недосегаеми в сияйно светло
загърнати в магичен звук


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me