uFeel.me
НЕДЕЙ!
Автор: cks,  4 октомври 2008 г. в 09:01 ч.
прочити: 348

Недей докосва устните ми в мислите си, те не са създадени за тебе!

Недей поглежда в/ъв/ очите ми, не ще откриеш зов!

Не се усмихвай, няма смисъл

и сляп да беше щеше да съзрееш, че помежду ни зее ров!

Не надценявай външността ми,

та аз съм просто от редиците - жена!

Не съм недостижима, но съм чужда,

от мен не можеш да очакваш топлина!

Недей да лъжеш себе си, надявайки се да излъжеш мене,

не се увличай, че не знаеш колко е коварна любовта!

Недей да търсиш авантюра, защото няма да усетиш

как сам забравяш, че това не е игра!

Недей! Не съм момичето, което сам си нарисувал с мисълта си

не съм от приказки, от сънища не съм,

грешиш, ако решил си, че ще съм успешния ти опит

да я откриеш твоята жена - мечта!

Ще си загубиш времето и чувствата си ще доразпилееш,

а после ще откриеш онази, твоята позната пустота.

Не се мами! Повярвай ми! Докато

все още не е късно да те спра!

Най сетне, ако не за себе си, то спри заради мене!

Гори! Изпепелява твоята игра!

Аз имам свой живот и моля те не ме обърквай,

отдавна смятам помъдрях, ще ме погуби любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me