uFeel.me
НЕДЕЙ
Автор: renika67,  16 октомври 2011 г. в 17:10 ч.
прочити: 275

Не ме състарявай - аз още цъфтя...

Не ме унижавай - аз още държа,

не ме пренебрегвай, дори и сега -

аз още съм хубава, млада жена...

Не ме подценявай, не ме наранявай,

недей ме обижда, аз тихо скърбя,

недей осквернява най - милите чувства,

които все още, към тебе тая...

Недей в своя гняв ме наказва,

във мен не търси ти вината на друга,

недей свойта власт ми доказва,

недей ме превръща в прислуга...

От теб да поискам, дори не посмях -

внимание, ласки, опората мъжка...

Недей...Пощади ме, за тебе копнях,

но скъсвам последната нишка...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me