uFeel.me
НЕ...
Автор: maggi4ka,  29 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 467
Не ме целувай, че боли
от допира на твоите устни!
Не ме докосвай, че гори
където минат твоите пръсти!
Не ме обичай - ти си грях!
Не ми припомняй, че съм жива!
Да те забравя не успях,
за теб да мисля - не, не бива!
Не ме поглеждай, че потъвам
на дъното на най-красивите очи!
А там със нежелание откривам
все още живи нашите мечти...
Не ми нашепвай нежни думи!
Не ща да чувам твоя глас!
Не събуждай всичко помежду ни -
НЕ МОГА ДА СЪМ ТВОЯ АЗ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me