uFeel.me
НЕ ЗАКЛЮЧВАЙ
Автор: bohem,  14 юли 2012 г. в 00:00 ч.
прочити: 356
Не заключвай вратата в съня си.
Под терасата нещо сложи.
Аз ще дойда. С две искащи чаши -
нека виното в теб отлежи…
 
Не заспивай под тежки завивки.
А по кожата нека блестят
милиони очи на щастливки –
на звездите от Млечния път...
 
Не сънувай, нелюбена, мене.
Аз за твойта любов съм готов...
Ако искаш, сънувай ме денем -
и в съня ти ще правим любов...
 
Николай Дялков
гр. Тополовград
2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me