uFeel.me
НЕ ТРЪГВАЙ С ГОЛЕМИ КОШНИЦИ...
Автор: aza_9,  28 юни 2011 г. в 10:45 ч.
прочити: 187


ПОНИКВАМ ОТ ВРЕМЕТО,
ГУБЯ СЕ ПО ПЪТЯ
И ОТНОВО НА СТРЕМЕТО
АЗ ПАК СЕ ЗАДЪХВАМ.

НО... КОЛКОТО СЪМ-
ТОЛКОВА!
АКО МЕ РАЗПОЗНАЕШ,
АКО ДОГОНИШ МИНАЛОТО,
ТИ ЩЕ МЕ РАЗГАДАЕШ.

И МОЖЕ БИ ЩЕ ОТКРИЕШ
ПАК НЯКЪДЕ ПО ПЪТЯ,
ИЗГУБЕНОТО, СКРИТОТО,
ЗАЕДНОТО НИ УТРЕ...

НЕ УСПЕЕШ ЛИ-
ХАК ТИ Е! ГОЛЕМИТЕ,
ПРАЗНИ КОШНИЦИ,
ПРАЗНИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me