uFeel.me
НЕ ТЕ ЗАДЪРЖАМ
Автор: viork,  8 август 2012 г. в 23:07 ч.
прочити: 280
Не ми трябваш за да живея, не ми трябваш и за да дишам...
Не, но всеки дълбоко поет дъх ми напомня, за това че те обичам...
Не ми дължиш нищо и не смея да те моля да оставаш в моя живот...
Тръгвай си щом така желаеш, не те задържам насила моя любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me