uFeel.me
НЕ СВИКВАЙ С МЕН!
Автор: fenix,  23 август 2012 г. в 12:09 ч.
прочити: 424
Не свиквай с мен, защото ще ти липсвам,
а аз съм просто... падаща звезда...
Красива съм до приказност наистина,
но мимолетна... миг от вечността!


Не свиквай с мен защото съм измама-

един прекрасен светъл лунен лъч,
нуждаещ се в нощта си от промяна,
но чезнещ рано сутрин изведнъж...


Не свиквай с мен! Недей! Пази сърцето,

че то се влюбва сляпо... от веднъж...
Че аз съм миг - усмивка на лицето,
въздишка тежка в чувствата на мъж...


Не свиквай с мен! Лъжовна съм химера,

аз скитница съм - кораб без платна.
Щом себе си във този свят намеря,
ше се разпръсна!  Аз съм любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me