uFeel.me
НЕ СТАВАМ ДНЕСКА ЗА ОБИЧАНЕ
Автор: mmm3333,  26 февруари 2009 г. в 12:36 ч.
прочити: 435

 



НЕ ставам днеска за обичане,
горчива съм... та чак ще ти приседне!
От хаоса в душата - плаша се
и сляп да беше, щеше да прогледнеш...
Самотното сърце не ще да чуе -
какво си мислил или щял си да направиш...
Ранено е... кърви и е бездушно,
за закъснелите ти обяснения и думи...

Довиждане учтиво ще ти кажа...
не струва левче твойта съвест!
Робувай си на Свойте догми
и нека само ГОСПОД ти е съдник!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me