uFeel.me
НЕ СМЕ
Автор: idan,  26 януари 2009 г. в 21:20 ч.
прочити: 228

 

ЯГОДИ УЗРЯЛИ
РЪЦЕ ЗАГРУБЯЛИ.
ПЛАНИНСКО ПРЪСКАЛО
ВОДНО ОГЛЕДАЛО.
ТИ НЕ СИ
И АЗ НЕ СЪМ.
НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me