uFeel.me
НЕ СИ ИГРАЙ СЪС МЕН!
Автор: fenix,  9 януари 2013 г. в 15:10 ч.
прочити: 296
Осъди ме! Нарече горделива!
Безчувствена, цинична съм била.
Такава - безпричинно заядлива,
а може би и глупава жена...

Поиска да играеш и... загуби!
(Че никой не играе с любовта.)
Печелещият тука всъщност губи,
играчите не спазват правила!

Помисли се за Бог, но стъпи криво.
Коктейл от болка ще почерпя. Пий!
След туй ще си отида горделиво,
а ти вземи та някъде се скрий!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me