uFeel.me
НЕ СЕ ЗАГУБВАЙ
Автор: bohem,  5 юли 2012 г. в 08:54 ч.
прочити: 579
Не се загубвай в сива тишина,
не късай плод от чуждите градини!
Бъди оная - вечната жена,
която през живота ми ще мине.

Събуждай се без мен, но знай, че аз
до тебе съм - във всяка молекула,
в завивките, в кафето в ранен час,
в обувките, които си обула.

След баня милвам топлата ти гръд -
усещаш ли с ванилената кожа?
А щом заспи по тъмното светът,
във вазата цветя ще ти положа...

Пък някой ден пред твоята врата
ще струпам всички мои молекули.
Ще дойда сам, дори от край света...
Не се загубвай... Никога... Не чу ли?
 
Николай Дялков
гр. Тополовград
2012 год.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me